Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 17-5-2018 θα πραγματοποιηθεί ομαδική φωτογράφηση των μαθητών για τις τάξεις  Α1-Α2, Β1-Β2, Γ1-Γ2 και την Παρασκευή 18-5-2018 για τις τάξεις  Δ1-Δ2, Ε1-Ε2, Στ1-Στ2. Λόγο ότι η φωτογράφηση είναι ομαδική καλό θα ήταν να μην λείπουν οι μαθητές εκείνη την ημέρα διότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλη φωτογράφηση.

Επίσης  παρακαλούμε πολύ όπως τακτοποιήσετε άμεσα την ετήσια συνδρομή του συλλόγου, η οποία είναι 10Ε ανά οικογένεια. Μπορείτε τα χρήματα να τα δώσετε στον δάσκαλο ή την δασκάλα της τάξης.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του
21ου Δημ. Σχολείου ΗρακλείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου