Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

ευχαριστεί θερμά

§  Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την διάθεση χρηματικού ποσού για την προμήθεια οθονών Η/Υ, στα πλαίσια της γενικής αναβάθμισης του Σχολείου σε δίκτυα και μέσα Πληροφορικής.

§  Την κυρία Μαριέλλε Παπαγιαννάκη Βοζικάκη, γονέα μαθητών μας, για την δωρεά ικανού αριθμού εξωσχολικών (παιδικών) βιβλίων για τον εμπλουτισμό της Μαθητικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου