Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Αγαπητοί γονείς και φίλοι μας,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του καθιερωμένου πια Πασχαλινού παζαριού του Σχολείου μας που κάθε χρόνο έχει και μεγαλύτερη επιτυχία! Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που βοήθησαν στις κατασκευές μας και στην διοργάνωση του παζαριού αλλά ευχαριστούμε και όλους εσάς που προτιμήσατε με την αγορά σας τις κατασκευές μας!

Θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι τα έσοδα των παζαριών του Σχολείου μας πάντοτε διατίθενται  στον εξοπλισμό του Σχολείου μας  με εποπτικά και σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Ευχές από την Διεύθυνση και το Προσωπικό του Σχολείου μας για 
Καλό Πάσχα και μια Λαμπρή Ανάσταση!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου