Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ «ΚΡΗΤΗ ΤV»

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι μαθητές της Ε τάξης επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ομίλου της «ΚΡΗΤΗ ΤV» όπου και τους έγινε ξενάγηση σε όλους τους χώρους. Αρχικά οι μαθητές είδαν τους χώρους του τηλεοπτικού σταθμού, όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, τα studios απ΄ όπου εκπέμπουν οι εκπομπές και στη συνέχεια μετέβησαν στο ραδιοφωνικό σταθμό 98,4 fm. Τέλος οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στο εκδοτήριο της παγκρήτιας, ημερήσιας εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ.

Η υποδοχή και η ξενάγηση έγινε από τον κ Χυντηράκη, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του καναλιού και τον ευχαριστούμε θερμά για την αμεσότητα και την ειλικρινή στάση απέναντι στους μαθητές μας και τις απορίες τους.

  • Ακολουθούν στιγμιότυπα από την επίσκεψη…


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου