Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018



21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς,


1.     Όπως σας έχουμε ενημερώσει καθιερώνεται η υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Η τσάντα στο Σχολείο». Γι’ αυτό την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα η τσάντα των μαθητών θα παραμένει στο Σχολείο. Επομένως αύριο Παρασκευή 26/1/2018 όλοι οι μαθητές θα αφήσουν την τσάντα τους στο Σχολείο. Σχετικά με τη μελέτη και τα μαθήματα της Δευτέρας θα ενημερωθούν οι μαθητές από τους Δασκάλους τους. Από εσάς δεν χρειάζεται κανένα άγχος και καμιά ανησυχία για το θέμα αυτό.

2.     Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου εορτή των Τριών Ιεραρχών θα γίνει εκκλησιασμός όλων των μαθητών του Σχολείου από ώρα 08.45-09.45. Το λεωφορείο για τους μαθητές που μεταφέρονται θα ξεκινήσει από Άγ. Βλάση στις 08.00. Οι λοιποί μαθητές να έρθουν στο Σχολείο στις 08.45 για να πάνε με τη συνοδεία των Δασκάλων τους στην Εκκλησία. Καλό θα είναι όσοι γονείς ευκαιρούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους στην Εκκλησία για να συνεορτάσουμε. Μετά τον εκκλησιασμό οι μαθητές θα επιστρέψουν στο Σχολείο για να πάρουν τα αρτίδιά τους, κατά το έθιμο. Όσοι γονείς θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους κατ’ ευθείαν στην Εκκλησία μπορούν να το κάνουν. Το λεωφορείο για την επιστροφή θα φύγει από το Σχολείο γύρω στις 10.00.  Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων των μαθητών.

Από το Σχολείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου