Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017




21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     Τηλ. 2810232577

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Και φέτος θα γίνει στο Σχολείο μας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Τα παιδιά θα μπορούν να φέρουν από την προσεχή Δευτέρα ως Πέμπτη κατά την κρίση σας προς διάθεση σε εντελώς συμβολική τιμή παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, τα οποία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να μπορούν να αγοραστούν από τους συμμαθητές τους. Tα έσοδα, όπως γνωρίζετε διατίθενται για τον εξοπλισμό του Σχολείου με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και Πληροφορικής και για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας.


β)  Θα υπάρξει στο Σχολείο μας το καθιερωμένο από τα προηγούμενα χρόνια «ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και απορρυπαντικά για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε για την ανταπόκρισή όλων στα μέτρα των δυνατοτήτων σας καθώς  και για την εκ μέρους σας ευαισθητοποίηση των παιδιών για την ανθρώπινης αλληλεγγύη και φιλανθρωπία. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρώνονται μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα διατεθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν άμεσες ανάγκες και σε αναγνωρισμένες φιλανθρωπικές δομές για την καλύτερη διάθεσή τους.


γ) Σας ενημερώνουμε ότι η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού από τους μαθητές Α΄ και Β΄ τάξης. Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας ενόψει των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Από το Σχολείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου