Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017



ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΙΜΑ»
στο ΣΧΟΛΕΙΟ μας ΜΕ
«ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ της ΕΥΤΥΧΙΑΣ»


Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 το κουκλοθέατρο «ΑΡΙΜΑ» βρέθηκε στο Σχολείο μας για να μας φτιάξει τη διάθεση και να γευτούμε τη χαρά της ζωής. Πώς; Απλά αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Η δύναμη της μεταμόρφωσης είναι πολύ μεγάλη βλέπετε και πολύ απλές καθημερινές καταστάσεις μας οδηγούν σε ένα απρόσμενο και εκπληκτικό σύμπαν έτσι απλά, εκεί που δεν το περιμένουμε. 

Η «Συνταγή της ευτυχίας» ήταν και είναι ένα έργο δίχως λόγια. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να έχει λόγια η ευτυχία; Τη νιώθεις και σε συνεπαίρνει αλλά δύσκολα τη βάζεις σε λέξεις.

Το έργο αυτό όμως μίλησε τη γλώσσα των μαθητών μας. Έφερε την ευτυχία και την συγκίνηση στους μικρούς μας μαθητές και άφησε μια γλυκιά νοστιμιά μες στις καρδιές τους… Και μια λιγούρα βεβαίως!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου