Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄, και Δ΄ τάξεων επισκέφτηκαν το Παγκρήτιο Στάδιο όπου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνώρισε και εσύ το Παγκρήτιο και τα Ολυμπιακά Αθλήματα». Αφού οι μαθητές  μας ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σταδίου τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά από τα Ολυμπιακά αθλήματα βιωματικά καθώς είχαν όλοι την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μερικά όπως την ξιφασκία, το άλμα εις μήκος, το πινγκ πονγκ και την πυγμαχία!

Ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ανάπτυξη Αθλητισμού (Α.Α.Η ΟΤΑ). 

  • Για να δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη των μαθητών παρακαλούμε επισκεφτείτε τις σελίδες των τμημάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου