Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και σειρά των μαθητών των Ε1, Ε2 και Στ2 τμημάτων να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εκπαιδευτική επίσκεψή τους με προορισμό το Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Εκεί οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη δράση του Λιμενικού Σώματος, τη μόλυνση των υδάτων, την στάση μας ως κολυμβητές και τους βασικούς κανόνες μέσα και έξω από τη θάλασσα, την λαθραλιεία και τη διάσωση ανθρώπου από τη θάλασσα σε περίπτωση κινδύνου.

Οι μαθητές μας  είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν τις Μινωικές γραμμές με περιήγηση στο FAISTOS PALACE. Στη γέφυρα του πλοίου ενημερώθηκαν για το πώς ο καπετάνιος παρακολουθεί από τη γέφυρα όλα τα συστήματα του πλοίου, είδαν τις σωστικές λέμβους, φόρεσαν σωσίβια και έμαθαν για το πώς λειτουργούμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο πλοίο. Τέλος επισκέφτηκαν όλα τα μέρη του πλοίου και πληροφορήθηκαν για θέματα ναυσιπλοΐας, γεωγραφίας της χώρας και άλλα.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την επίσκεψη…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου