Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο για σας, εκτάκια  μας,  πριν χτυπήσει το κουδούνι για τελευταία φορά και αποχαιρετήσετε το Δημοτικό Σχολείο για πάντα! Με συναισθήματα έντονα όλοι αναρωτιόμαστε  πότε πέρασαν έξι ολόκληρα χρόνια και εμείς  οι δάσκαλοι, σας αποχαιρετάμε με μια ευχή... 

Καλή συνέχεια στο επόμενο σχολικό σας ταξίδι και καλή επιτυχία στο ταξίδι της ζωής.  Να είναι τόσο όμορφο όσο το ονειρεύεται ο καθένας σας!  

Όσοι θέλετε  να πείτε αντίο σε αυτά τα 30 υπέροχα πλάσματα,  σας περιμένουμε  στη γιορτή του Σχολείου μας την Τετάρτη  14 Ιουνίου με ψηφιακή παρουσίαση των καλύτερων στιγμών της  εξάχρονης  πορείας τους κοντά μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου