Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 201721o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
     Τηλ. 2810232577


Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

1.     Την προσεχή Τετάρτη 14/6/2017 και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικού έτους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορευτικά  και θεατρικά δρώμενα, ενδιαφέρουσες προβολές (τελειοφοίτων και ευρωπ. Προγράμματος Erasmus+ ), την καθιερωμένη απονομή διπλωμάτων, μεταλλίων και αναμνηστικών στους μαθητές που συμμετείχαν στις διάφορες αθλητικές δράσεις και την παράδοση αναμνηστικών λευκωμάτων προς τους αποφοίτους του σχολείου, μια ευγενική προσφορά από το συλλόγου Γονέων. Είστε όλο καλεσμένοι στη γιορτή μας. Η εκδήλωση γίνεται με την ουσιαστική συμπαράσταση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

2.    Την Πέμπτη, 15/6 και ώρα 09 .00 π.μ. θα γίνει η απονομή των Απολυτηρίων (αντιγράφων)  στους μαθητές της Στ τάξης και των Ενδεικτικών και Ελέγχων Προόδου στους λοιπούς μαθητές. Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα έρθουν κανονικά με το λεωφορείο. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10.00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

3.     Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα Ολοήμερα Τμήματα θα πρέπει να το δηλώσουν αυτοπρόσωπος στο Σχολείο. Η δήλωση συμμετοχής δίνεται στο σχολείο και υποβάλλεται επιτόπου από τον ενδιαφερόμενο γονέα μαζί με Βεβαίωση εργασίας  ή ανεργίας και για τους δύο γονείς  ή βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα (για τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες) ή αποδεικτικό μονογονεικής οικογένειας ή ευπαθούς ομάδας  το αργότερο μέχρι 14/6, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε τους μαθητές.

4.     Παρακαλούμε όσοι γονείς έχουν κάθε είδος εκκρεμότητα προς το Κυλικείο ή το Σύλλογο Γονέων να την τακτοποιήσουν άμεσα. Επίσης να φροντίσουν να πάρουν όλα τα αντικείμενα των μαθητών (μπουφάν κ.τ.λ.) για να μην συσσωρεύονται στο Σχολείο

5.     Οι μαθητές Γ΄ τάξης που θα παραλάβουν Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή θα πρέπει να το φέρουν συμπληρωμένο στις 11 Σεπτεμβρίου.                                               Από το ΣχολείοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου