Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017
21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                             
            ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                        
Tel.: +30 2810 232577 Fax: +30 2810 232577
email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά τη λήξη των εργασιών και των δράσεων της 7ης συνάντησης Εκπαιδευτικών οχτώ (8) ευρωπαϊκών χωρών, που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας από 9 μέχρι 11 Μαρτίου 2017 στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (2015-2017) με θέμα Magic and Myths Unite Europe, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, η Παιδαγωγική Ομάδα και η Μαθητική Κοινότητα θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω φορείς και πρόσωπα που με ποικίλους τρόπους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και διεξαγωγή της συνάντησης προς όφελος των μαθητών και της αξιοπρεπούς παρουσίας και συμμετοχής του Σχολείου μας σ’ αυτήν:

 • Toν Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη για τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας στην οργάνωση της συνάντησης.
 • Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου κ. Γεώργιο Βλαχάκη για την συμβολή του Δήμου και την υποδοχή των εταίρων.
 • Τον Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Δημήτριο Αποστολάκη για την παρουσία, στήριξη και συμμετοχή του στις εργασίες της συνάντησης.
 • Την Σχολική Σύμβουλο 5ης Περιφέρειας Πρωτοβ. Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Στέλα Κουτσουράκη για την παρουσία, στήριξη και συμμετοχή της στις εργασίες της συνάντησης.
 • Το «Γραφείο Ενημέρωσης & Πληροφόρησης των Επισκεπτών της πόλης του Ηρακλείου» του Δήμου Ηρακλείου (Info-Point) και ιδιαίτερα την κ. Κάλλια Νικολιδάκη  για την εξαιρετική ξενάγηση.
 • Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου για την διάθεση της αίθουσας Καρούζου για την  παρουσίαση των προγραμμάτων και των δράσεων των οχτώ (8) εταιρικών χωρών.
 • Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης Αγ. Αικατερίνης για την παροχή διευκολύνσεων για τις δράσεις του Προγράμματος και την προβολή του πολιτισμού και των παραδόσεών μας.
 • Την Νηπιαγωγό κ. Τζένη Ψαλτάκη από την ομάδα υποστήριξης Ευρωπ. Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Περιφερ. Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης για την στήριξή της καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος, την εξαιρετική συνεργασία με την Παιδαγωγική Ομάδα και την παρουσία της σε δραστηριότητες.
 • Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την ολόθυμη, άμεση και αποτελεσματική συμπαράσταση και προσφορά σε υλικά και εργασία, τόσο για τους  χώρους του Σχολείου όσο και για την φιλοξενία των επισκεπτών μας και για την παρουσία του σε εκδηλώσεις.
 • Την ευεργέτιδα του Σχολείου κ. Μαρίνα Καλογριδάκη, ράπτρια, για την ραφή εξαιρετικής ποιότητας κουρτινών για τις αίθουσες του Σχολείου καθώς και τους τεχνικούς κ. Δημήτριο Πίτσο και κ. Νικόλαο Αντωνάκο για την δωρεάν παροχή τεχνικών υπηρεσιών.
 • Την κ. Έρη Αποστολάκη, φίλη του Σχολείου, για την συμβολή της στις δραστηριότητες του προγράμματος με παροχή υλικών και τεχνική υποστήριξη.
 • Την υπεύθυνη καθαριότητας του Σχολείου κ. Μαρία Στρατάκη για τις ποικίλες υπηρεσίες που παρείχε για την ευπρέπεια των χώρων του Σχολείου και την άψογη προετοιμασία της φιλοξενίας των επισκεπτών μας.
 • Τον Εκπ/κό Φυσικής αγωγής του Σχολείου κ. Κων/νο Ξηρουχάκη και την χορευτική ομάδα του Σχολείου για την εξαιρετική παρουσία της στις εκδηλώσεις μέσα στο Σχολείο.
 • Τις Εκπ/κούς Θεατρικής Αγωγής κ. Ευαγγελία Καμπουράκη και Εικαστικών κ. Ηλιάνα Μπάρδη καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν στα θεατρικά δρώμενα με ζήλο και μεγάλο κόπο  για την άρτια παράσταση.
 • Την Εκπ/κό Μουσικής κ. Δήμητρα Τακέλα για τη συμβολή της στη μουσική επένδυση της δραστηριότητας που παρουσίασε το Σχολείο στα πλαίσια της συνάντησης και τους μαθητές που παρουσίασαν πλούσιο φωνητικό και οργανικό μουσικό πρόγραμμα.
 • Τους/ τις Εκπαιδευτικούς του Σχολείου και τους μαθητές των Τμημάτων τους που δώρισαν τα συμβολικά χειροτεχνήματά τους – προϊόντα της φιλοτιμίας και της καλαισθησίας τους - στους επισκέπτες μας.
 • Τις μητέρες των μαθητών μας και τους/τις φίλους/ες του Σχολείου που επιμελήθηκαν με ευαισθησία και προσέφεραν τα εξαιρετικά παραδοσιακά εδέσματά τους, που κατενθουσίασαν τους φιλοξενούμενούς μας.
 • Τους/τις φίλους/ες του Σχολείου που προσέφεραν παραδοσιακά προϊόντα της παραγωγής τους καθώς και όσους συνέδραμαν στις μετακινήσεις και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου