Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2016
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου μας καθώς και με πανέμορφες δημιουργίες γονέων και φίλων! Όλα πουλήθηκαν σε ελάχιστο χρόνο και έτσι καταφέραμε και φέτος να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό ποσό για τις τόσες ανάγκες του Σχολείου μας καθώς και για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Σχολείου, μεταξύ των οποίων και την ActionAid, την οποία υποστηρίζουμε ως Ανάδοχοι παιδιών για δέκατη συναπτή χρονιά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για το παζάρι μας με ζήλο και ενθουσιασμό για άλλη μια φορά, όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο για την επιτυχία του, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν αγοράζοντας κάποια κατασκευή.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου