Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2016

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας με συμμετοχή των μαθητών των Β1, Β2, Δ1 κ΄Δ2 τμημάτων καθώς και των μαθητών των Ε1 κ΄ Ε2 τμημάτων που μας τραγούδησαν τα κάλαντα στη Γερμανική Γλώσσα. Ήταν μια υπέροχη γιορτή με θεατρικά, τραγούδι, χορό και μουσική στην οποία φέτος συμμετείχαν οι μαθητές του Σχολείου μας Μιχάλης Γιακουμάκης και Βαγγέλης Βλαχάκης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στη γιορτή, είσαστε όλοι καταπληκτικοί και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους για την επιμέλεια των κουστουμιών. Ευχαριστούμε επίσης τις δασκάλες Αλεξία Τρυπιδάκη, Ιωάννα Φραγκάκη, Φωτεινή Καρκαλέτση, Δέσποινα Παπανικολάου, Ευαγγελία Καμπουράκη, Ηλιάνα Μπαρδή, Δήμητρα Τακέλα και Ελευθερία Κουτεντάκη για την πολύτιμη καθοδήγησή τους. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Σας ευχόμαστε Χαρούμενα Χριστούγεννα και το 2017 να είναι δημιουργικό, αισιόδοξο και χαρούμενο για όλους! 
  • Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή μας.






































ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου