Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016




      Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

      Σήμερα επισκέφτηκε το Σχολείο μας αντιπροσωπεία παικτών της αντρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του “Εργοτέλη” και παρουσίασαν το άθλημα στους μαθητές του Σχολείου.
      Δώρισαν στολές για την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Σχολείου, μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας, μπάλες μπάσκετ για το μάθημα της γυμναστικής και ένα βιβλίο με την ιστορία του Εργοτέλη.
      Τέλος μας έκαναν μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων τους! Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες τους!


  •  Για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη παρακαλώ πηγαίνετε στη σελίδα ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου