Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016


     
     Αγαπητοί γονείς,
     Στις 24 και 25 Οκτωβρίου το κινητό πλανητάριο Κρήτης “Starlab” επισκέφτηκε το σχολείο μας με εκπαιδευτικό πρόγραμμα αστρολογίας το οποίο είχαν όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.
     Με το πρόγραμμα Starlab οι μαθητές μας ταξίδεψαν με ένα μοναδικό τρόπο αφού ανακάλυψαν των συναρπαστικό κόσμο των αστερισμών, τον πλανητών και των άλλων ουράνιων σωμάτων που βρίσκονται μακριά από την Γη.
     Η προβολή του προγράμματος έγινε με οπτικοακουστική μέθοδο στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου