Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016



Αγαπητοί γονείς,

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η 3η ενότητα του προγράμματος ERASMUS+ στο σχολείο “C.E.I.P Navas de Tolosa” στο Χαέν της Ισπανίας -χωρίς την φυσική παρουσία εκπαιδευτικών του Σχολείου μας αυτή τη φορά- αλλά με την ουσιαστική πάντα συμμετοχή των μαθητών μας μέσα από τις εργασίες τους. Τα παιδιά μας πήραν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας τους θρύλους-μύθους του τόπου μας και οι εργασίες τους παρουσιάστηκαν στην έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου.

Σύντομα θα συμπεριληφθούν οι εργασίες των μαθητών, όλων των χωρών, σε ένα βιβλίο οδηγό, το οποίο θα έχουν όλοι την δυνατότητα να διαβάσουν διαδικτυακά.
   
Για να δείτε την δουλειά των μαθητών μας στον εκθεσιακό χώρο στην Ισπανία, καθώς και τις εργασίες των μαθητών των εταίρων χωρών μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα ERASMUS+ (πάνω δεξιά) ή και την επίσημη σελίδα του προγράμματος στην διεύθυνση: magicandmythsuniteeurope@weebly.com


"Discovering Knossos with Ariadne" 

"Ανακαλύπτοντας την Κνωσσό με την Αριάδνη "

(Γ' και Δ' Τάξεις)
    


"Talos - Protector of Crete"

"ΤΑΛΩΣ: Ο προστάτης της Κρήτης"

(Ε' και ΣΤ' Τάξεις)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου