Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016



ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών για την ανθρώπινη ζωή και τη μείωση των ατυχημάτων και των πνιγμών στη θάλασσα παρουσιάσε στο Σχολείο μας κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα για μικρούς μαθητές με τον τίτλο «ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ- ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ». Οι υπεύθυνοι της δράσης αυτής κ. Κων/νος Στεφανάκης, Επικελευστής και κ. Μαρία Γκεγκάκη, Λιμενοφύλακας ενημέρωσαν εποικοδομητικά τους μαθητές μας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα και τόνισαν τη σημασία της πρόληψης ως προστατευτικής ασπίδας και εργαλείου γνώσης.

Το Σχολείο ευχαριστεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου μέσω των παραπάνω Λιμενικών για την δημιουργική παρουσία του στο Σχολείο και την εξαιρετική από κάθε άποψη ανάπτυξη του θέματος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου