Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015         ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

         11/09/2015
Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα στις 9.00 το πρωί στο σχολείο μας.Όλοι ήταν εκεί.Παλιοί γνώριμοι οι μεγαλύτεροι μαθητές μας γύρισαν στο δεύτερο σπίτι τους μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Υποδεχτήκαμε και τους μικρούς μαθητές της πρώτης τάξης,οι οποίοι έχοντας δίπλα τους τους γονείς τους μπήκαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά του Δημοτικού Σχολείου.
Στον αγιασμό του σχολείου μας παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου "Δομήνικος Θεοτοκόπουλος" κ.Μακράκης Γεώργιος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τις ευχές του.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου