Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
...όπως παλιά!!!




Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου  
                             

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στην αίθουσα της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού στην Φορτέτσα, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16:00 μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρχει μπουφές με καφέ και φαγητό. Παρακαλούμε να ενισχύσετε αυτόν τον μπουφέ με ότι επιθυμείτε. Ο Σύλλογος για την ενίσχυσή του, θα κάνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να συνοδεύουν και να επιβλέπουν τα παιδιά τους καθ΄όλη την διάρκεια της γιορτής. Στην αίθουσα επιτρέπονται μόνο κορδέλες και όχι αφροί και κομφετί.

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να γλεντήσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο αποκριάτικο απόγευμα. 


                                                                                                Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του 
     21ου Δημ, Σχολείου Ηρακλείου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου