Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΑΚΟ






Σήμερα τιμήθηκε από τη Σχολική Κοινότητα και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ Νίκος Αντωνάκος για την πολυετή, πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών του στο Σχολείο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλο όσα έκανε για το 21ο Δημοτικό Σχολείο αλλά πάνω από όλα τον ευχαριστούμε για την αγάπη που εξακολουθεί να μας δείχνει. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για εκείνον και την οικογένεια του.   





1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!ΤΕΤΟΙΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή