Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2014Σας ενημερώνουμε ότι για άλλη μια φορά ετοιμαζόμαστε με χαρά για το καθιερωμένο μας Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ.  στο χώρο του σχολείου μας. Ήδη μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν ετοιμάσει κάποιες  δημιουργίες που σίγουρα θα καταπλήξουν και κάθε μέρα ετοιμάζονται κι άλλα πολλά!
 Όπως κάθε χρόνο, ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από το παζάρι μας διατίθενται στον Ashok Chaudhary,  από το Νεπάλ και του οποίου ανάδοχος είναι το Σχολείο μας. Το αγοράκι αυτό το γνωρίσαμε μέσα από το Act!onaid  πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν μόλις 6 χρονών και χάρη στη στήριξη και προσφορά των μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου μας έχει την δυνατότητα πια να αγωνιστεί για βελτιωμένες και όχι τόσο αντίξοες συνθήκες ζωής. Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στους συνανθρώπους μας στο Νεπάλ. Πραγματικά τους χαρίζετε τη δύναμη και το κουράγιο να αγωνίζονται για το μέλλον με ελπίδα και αξιοπρέπεια. Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά!
Ακολουθούν κάποιες από της δημιουργίες μας…Τα γούρια είναι ευγενική προσφορά της Ευαγγελίας Πουλάκη πρώην μαθήτριας του σχολείου μας...
Όλες οι κουτάλες έχουν ετοιμαστεί από την Αναστασία Αράπογλου πρώην δασκάλα του σχολείου μας και που δεν μας ξεχνάει ποτέ...Τα στεφάνια είναι από την κα Μαρία Στρατάκη, υπεύθυνη καθαριότητας του σχολείου μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου