Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακοινώνεται ότι από χθες Σάββατο άρχισαν να εγκαθίστανται στην αυλή του Σχολείου οι πτυσσόμενες αίθουσες διδασκαλίας. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι είχαν εγκατασταθεί πλήρως δύο (2) αίθουσες ενώ είχαν μεταφερθεί άλλες τρεις χωρίς να έχουν μονταριστεί. Σύμφωνα με τον εργολάβο η έκτη και τελευταία θα έρθει το πρωί της Δευτέρας και θα ακολουθήσει η συναρμολόγηση όλων των υπολοίπων. Θα ακολουθήσουν ταυτόχρονα η ηλεκτροδότηση, ο καθαρισμός, η μεταφορά των επίπλων και η αποκατάσταση του τοιχίου και της σιδερένιας περίφραξης. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς πότε θα δεχτούμε μαθητές. Επόμενη ανακοίνωση θα δοθεί μόνο όταν θα είναι έτοιμο το Σχολείο. Ευελπιστούμε αυτό να γίνει πολύ σύντομα βάσει της ενημέρωσης της κ. Αντιδημάρχου Παιδείας.
Παρακαλούμε με την έναρξη των μαθημάτων να φέρουν τα παιδιά τα Δελτία Υγείας (όσα έχουν αυτή την υποχρέωση) και οι γονείς των μαθητών του Ολοήμερου τις βεβαιώσεις εργασίας ή ανεργίας που οφείλουν.
Το Σχολείο είναι ανοιχτό καθημερινά τις 08.00-13.15.

Από το Σχολείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου