Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

 21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ
                    Τηλ. 2810232577                                                               16/9/2014

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι και αύριο Τετάρτη με απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας δεν θα λειτουργήσει το Σχολείο λόγω συνέχισης των εργασιών (ηλεκτρολογικών και κλεισίματος του αύλειου χώρου) και για την ασφάλεια των μαθητών μας. Ήδη σιγά σιγά περατώνονται οι εσωτερικές εργασίες και πιστεύουμε πως βρισκόμαστε στο τέλος.
Πιθανόν να λειτουργήσουμε την Πέμπτη οπότε θα βγει έγκαιρα σχετική ανακοίνωση.  Ωστόσο σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το Σχολείο, τον ιστότοπό μας ή το Σύλλογο Γονέων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.

Από το Σχολείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου