Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 202021o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

        ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

     Τηλ. 2810232577

 

Aγαπητοί γονείς,

 

1. Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας δεν θα γίνουν ανοιχτές εορταστικές εκδηλώσεις ούτε παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 λόγω των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού. Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου στα Σχολεία θα γίνουν εορταστικές δράσεις ανά τμήμα για ένα δίωρο και όχι ανοιχτές γιορτές. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά, θα σχολάσουν στις 10.00 και θα αποχωρήσουν αυτήν την ώρα. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

Την ίδια μέρα θα παραδοθεί η σημαία του Σχολείου στους σημαιοφόρους και παραστάτες που ορίστηκαν μετά από κλήρωση, ως εξής:

Μεταξύ των μαθητριών Δαμιανάκη Ειρήνης, Δρεττάκη Μαρίας, Λαπιδάκη Δέσποινας, Τζωράκη Ιωάννας Μαρίας και Τρυπιά Νεφέλης Ηλιοστάλακτης που αρίστευσαν (βαθμός 10.00) σημαιοφόροι ορίστηκαν οι μαθήτριες Δαμιανάκη Ειρήνη (Στ1) και Λαπιδάκη Δέσποινα (Στ2).

Παραστάτες ορίστηκαν οι Τρυπιά Νεφέλη Ηλιοστάλακτη, Τζωράκη Ιωάννα Μαρία, Κανάκη Ευαγγελία, Μαρής Μιχαήλ, Στειακάκη Μαρίνα (Στ1) και Δρεττάκη Μαρία, Γρηβελή Χριστίνα, Λίτσικας Αντώνιος, Μαράκη Καλλιρρόη, Αναγνωστάκης Μιχαήλ (Στ2).

2. Στο Σχολείο παρουσιάστηκαν ψείρες. Παρακαλούμε να γίνει προσεκτικός έλεγχος και η αναγκαία αντιφθειρική προστασία.

 

Από το Σχολείο

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου