Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019




 Το 21ο ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «25ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ»

Στις  13 Απριλίου 2019 το Σχολείο μας βρέθηκε στα Δυο Αοράκια στην τελετή έναρξης του «25ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σχολικής Καλαθοσφαίρισης» όπου πολλοί μαθητές του Σχολείου μας πήραν ενεργή συμμετοχή. Λίγες μέρες μετά όλοι οι μαθητές μας επέστρεψαν να στηρίξουν τις ομάδες που παλεύουν για μία θέση στους τελικούς. Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολουθήσαμε όχι έναν αλλά δύο αγώνες…





 Tα συγχαρητήριά μας σε όλες τις αποστολές πού ήρθαν από όλο τον κόσμο για το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις Ελληνικές αποστολές που στη συνέχεια προχώρησαν στους ημιτελικούς και τους τελικούς κατακτώντας μετάλλια!



Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα των αγοριών



Αργυρό μετάλλιο για την ομάδα των κοριτσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου