Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Απριλίου 2019



9ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, οι μαθητές των Ε΄ &  Στ΄ Τάξεων του Σχολείου μας βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου για να πάρουν μέρος στο «9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας».

Στην εκπαιδευτική εκδήλωση οι μαθητές μας παρουσίασαν ένα ψηφιακό έργο για την αποξένωση των ανθρώπων με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν πρώτα φορά που μαθητές του Σχολείου μας παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο φεστιβάλ αλλά σίγουρα όχι η τελευταία!

Ευχαριστούμε θερμά τους Εκπαιδευτικούς μας Μαρία Μπούμπουρα και Δημήτρη Μακρογραμβάκη για την πολύτιμη εμπειρία που έζησαν τα παιδιά μας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου