Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ 2019

Λιτό και απέριττο το φετινό Πασχαλινό παζάρι του Σχολείου μας αλλά και πολύ πρωτότυπο με προσωποποιημένες λαμπάδες για όλους τους μαθητές μας, όμορφα λαγουδάκια με σοκολατένια αυγά στην πλάτη και μεγάλα, πήλινα αυγά διακοσμημένα με decoupage.

Η προσμονή μεγάλη για τα περισσότερα παιδιά μέχρι να έρθει η ώρα του παζαριού αλλά η χαρούμενες φωνές όταν τελικά βρήκαν τη λαμπάδα τους στο πάγκο απερίγραπτη! 

Ευχές από την Διεύθυνση και το Προσωπικό του Σχολείου μας για 
Καλό Πάσχα και μια Λαμπρή Ανάσταση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου