Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016




Αγαπητοί γονείς,


      Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος «Γέφυρα Επικοινωνίας Γενεών: Ανταλλαγή συναισθημάτων, εμπειριών, σκέψεων…» με θέμα:  «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ» που διοργανώνει το ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-ΑΠΗ 4ης Δημ. Κοι. περιοχή Φορτέτσας της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας , το Σάββατο 16-4-2016 και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα της Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού.

Σημείωση : Για την διακόσμηση και το βάψιμο των κόκκινων αυγών θα χρειαστούμε διάφορα υλικά όπως, παλιά καλσόν και φρέσκα λουλουδάκια, όσοι μπορείτε κρατάτε μερικά.

Επίσης  παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες που δεν έχουν  πληρώσει την ετήσια συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  (10€ ανά οικογένεια) για το σχολικό έτος 2015-2016 να το τακτοποιήσουν άμεσα.

                                                          Με εκτίμηση
                                                Ο Πρόεδρος και ΔΣ του
                  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημ. Σχ. Ηρακλείου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου