Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016



Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι:
Την Παρασκευή, 22/4 όλα τα τμήματα του Σχολείου θα λειτουργήσουν κανονικά. Το πρωί θα εκκλησιασθούν οι μαθητές και μετά θα επιστρέψουν στο Σχολείο για το μάθημά τους.  Όσοι γονείς θέλουν μπορούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στην Εκκλησία. Όσα παιδιά θα μεταλάβουν να προετοιμαστούν κατάλληλα από τους γονείς.

ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ

Την ίδια μέρα  και ώρα 10.00 θα γίνει στο Σχολείο Παζάρι πασχαλινής λαμπάδας με πολύ χαμηλό κόστος με την επιμέλεια Εκπαιδευτικών μας και μαθητών Ε΄ και  Στ΄ τάξης. Τα έσοδα θα διατεθούν για τον εξοπλισμό του Σχολείου με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας. Παρακαλούμε για την ενίσχυση των στόχων του Σχολείου να προτιμήσετε τις κατασκευές των παιδιών μας για εσάς και τους συγγενείς σας ενόψει του Πάσχα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και το Βοηθητικό Προσωπικό εύχεται στις οικογένειές σας
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Από το Σχολείο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου