Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ







  Αγαπητοί  γονείς, ένα σημαντικό  και προγραμματισμένο έργο,  ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 6/4/2024, με την ασφαλτόστρωση της αυλής του σχολείου μας και ελπίζω να συνεχίσουμε  με τον χρωματισμό της, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Το σχολείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριές   του, τη Δευτέρα 8/4/2024, κανονικά. 
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη  Συριγωνάκη Νικόλαο, που στήριξε εξαρχής το αίτημά μας, τον Δήμο Ηρακλείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιαιτέρως την κυρία Φρουδάκη Χριστίνα, που στήριξε  την προσπάθεια αυτή, καθώς και την εταιρεία Αβραμίδη, που εργάστηκε  πυρετωδώς σήμερα, ώστε να  παραδώσει  το έργο σύντομα και με επιτυχία. Επίσης, ευχαριστούμε την οικογένεια  Κοζή, που  εξυπηρέτησε αφιλοκερδώς  το σχολείο, με τα μηχανήματά της να αδειάσει η αυλή  από τις γλάστρες και τους κάδους, ώστε να ετοιμαστεί για την ασφαλτόστρωση. Να είστε όλοι καλά! Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακου  με υγεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου