Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024


“ε γωνίζεσθαι”

Με τους αγώνες ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων την Πέμπτη 18 Απριλίου, μια ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με τη συνδιοργάνωση της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, ολοκληρώθηκαν οι Σχολικοί αγώνες για το 2024. Το σημαντικό για το σχολείο μας αλλά και για όσα σχολεία συμμετείχαν δεν ήταν κυρίως η νίκη, ήταν η χαρά του αθλητισμού, το ομαδικό πνεύμα και ο σεβασμός στον συμπαίκτη, και τον αντίπαλο. Ήταν μια μέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα υπενθυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους την αξία του “ε γωνίζεσθαι”.

Η συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων του νομού Ηρακλείου ήταν μεγάλη. Κάθε σχολείο έπαιξε δύο παιχνίδια με το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου να σταθεί άξιο απέναντι στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Ασίτες και στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον γυμναστή μας, κ. Κώστα Ξηρουχάκη



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου