Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

«Eνίσχυση Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων των μαθητών/τριών του σχολείου μας»


 

Στα πλαίσια της δράσης: «Eνίσχυση Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων των μαθητών/τριών», που οργανώνεται από την ψυχολόγο του σχολείου μας κα Ψυχογιού Μυρσίνη , οι μαθητές της  ΣΤ τάξης, συμμετείχαν σε πρόγραμμα πρόληψης κατά του φαινομένου του Σχολικού Εκφοβισμού. 

Σε συνεργασία και με τους εκπαιδευτικούς της τάξης τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον Σχολικό  Εκφοβισμό ( Bullying), συζήτησαν για τα αιτία και τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου, συμμετείχαν σε βιωματικά παιχνίδια ρόλων και τέλος σχεδίασαν αφίσες κατά του Εκφοβισμού . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου