Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο κλίμα, αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά στο Σχολείο μας!

 








Τα Χριστούγεννα είναι μια γλυκιά υπενθύμιση να προσφέρουμε στους γύρω μας και σε όσους έχουν ανάγκη. Είναι όμορφο και τόσο ανθρώπινο το συναίσθημα της προσφοράς, αλλά δεν πρέπει να το ξεχνάμε τον υπόλοιπο χρόνο…

 Οι γιορτές και συγκεκριμένα η περίοδος των Χριστουγέννων, είναι ευκαιρία για όλους μας να βοηθήσουμε, να προσφέρουμε και να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα. Είναι η περίοδος που οι λέξεις «αγάπη», «αλληλεγγύη» και «ανιδιοτελή προσφορά» αποκτούν το πραγματικό τους νόημα και συνθέτουν το πολύχρωμο κάδρο των εορταστικών ημερών.

 Η μέρα μας σήμερα στο σχολείο ήταν πολύ δημιουργική και χαρούμενη!!! Μπήκαμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και διάθεση. Η υπέροχη κυρία Γιούλη Χριστοφόρου και οι υπέροχοι βοηθοί της έφεραν ξανά χρώμα,  ανιδιοτελή προσφορά, αγάπη  και χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο Σχολείο μας!!! Ζωγράφισαν τον εξωτερικό τοίχο του σχολείου, τις γλάστρες,τα τζάμια στα παράθυρα όλων των αιθουσών με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, σκόρπισαν γέλιο και μουσική στα παιδιά του σχολείου μας!!!

Τα παιδιά της Στ στόλισαν το δέντρο και η Διευθύντρια έβαλε το αστέρι στην κορυφή!!! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι με υγεία, ευλογία και ευχάριστη διάθεση!

Θερμές ευχαριστίες στην κυρία Γιούλη Χριστοφόρου, στον κύριο Δημήτρη Χριστόφορο, στην κυρία Φρουδάκη Χριστίνα, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στην κυρία Δουλουφάκη Ελευθερία, ταμία του Σ.Γ.Κ. και σε όλο το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στηρίζει ενεργά το Σχολείο μας!!! 

Ευχαριστούμε επίσης για την δωρεά χρωμάτων την εταιρεία ΦΡΟΥΔΑΚΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗ

F.C EASTMED ENERGY

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου