Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023


ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά την θεατρική ομάδα Ηρακλείου «Μαριονέτες» για την εξαιρετική θεατρική παράσταση που πραγματοποίησε για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας με τίτλο «Το δάσος της μοναδικότητας». Η παράσταση διαπραγματεύτηκε θέματα που αφορούν την ενσυναίσθηση, την μοναδικότητα της προσωπικότητας του ατόμου, τον σεβασμό στις σχέσεις, την διαφορετικότητα και την αποδοχή του εαυτού μας.

Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο βιβλίο βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι της Μαρίας Αμανάκη βρίσκεται ως δώρο της συγγραφέως στο σχολείο μας στη διάθεση των μαθητών/τριών μας για δανεισμό. 




 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου