Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023


Για 3η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο ΡΟΔΑΝΘΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, μετά από την επιτυχία των δύο προηγουμένων, οι οποίοι είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή  αθλητών /δρομέων /περιπατητών μικρών και μεγάλων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άι Γιάννη με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης  και σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους  Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την  Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η) θα πραγματοποιήσει τον «3ο Ροδάνθειο Δρόμο 2023» με διαδρομή περιφερειακά του προαστίου του Αγίου Ιωάννου στη μνήμη της Εκπαιδευτικού/ Διευθύντριας Φυσικής Αγωγής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ροδούλας Σπετσωτάκη. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δραστηριότητες, η ανάδειξη  της φυσικής ομορφιάς της περιοχής μας,  να προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη, τον εθελοντισμό, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. Η άθληση να γίνει τρόπος ζωής.

“ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου2023, σε 2 κατηγορίες:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ) 1.000 μέτρα.

10:30: Εκκίνηση οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-αριστερά οδός  Πολύμνιας- αριστερά οδός Ελάτειας-αριστερά οδός Αρμονίας –αριστερά οδός Σαμαράκη-Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΑΝΔΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ 5.000 μέτρα.

11:00: Εκκίνηση οδός Σαμαράκη- Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου)-δεξιά  οδός  Πολύμνιας- αριστερά Ερμή-οδός Τζών Τσάντγουϊκ-οδός Λαβρέως –αριστερά οδός Μεταγένη στο χωριό Κνωσός- Εκκλησία Αγίας Παρασκευής αριστερά, αγροτικός δρόμος  μέσα από το ποτάμι και τη ρεματιά (με αρκετά μέτρα  ανηφόρα)-οδός Πολύμνιας ευθεία, Ερμή δεξιά –Καρυωτάκη δεξιά, Σαμαράκη δεξιά  Τερματισμός οδός  Γαζίου (γραφεία Πολιτιστικού Συλλόγου).

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν
  • Oι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://forms.gle/gXxeUaH7povdbEP6A

μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00.

Όριο Συμμετοχής: για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίθηκε αναγκαίο να τεθεί όριο στον αριθμό συμμετεχόντων γι’ αυτό προτείνεται να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

  • Το Σάββατο 23-09-2023 την παραμονή των αγώνων στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου (Ταντάλου και Γαζίου) https://tinyurl.com/ymp45dbb και ώρες 10:00-13:00 και 17:00-20:00 θα παραλαμβάνονται οι φανέλες, οι αριθμοί συμμετοχής, τσάντες κ.λ.π..
  • Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν ως εθελοντές ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο:

6977943733 ή στο email: politistikosaig@gmail.com” αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου