Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022



ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για το νέο διδακτικό έτος θα γίνει τη Δευτέρα 12/9/2022 στις 9:30. Μετά τον αγιασμό όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Θα υπάρχει λεωφορείο για τους μεταφερόμενους μαθητές. 

Την Τρίτη 13/9 και την Τετάρτη 14/9 όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 12:25. Από την Πέμπτη 15/9 οι μαθητές θα αποχωρήσουν 13:15. 

Προς το παρόν το ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δε θα λειτουργήσει. 

Σε ότι αφορά τη νόσο του κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι η μάσκα είναι προαιρετική για τους μαθητές και στους Εκπαιδευτικούς.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου