Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

21ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου

Ηράκλειο 19-02-2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή  25-02-2022 θα πραγματοποιηθεί ομαδική φωτογράφιση των μαθητών  ανά  τμήμα, για όλες τις τάξεις του σχολείου μας, για την δημιουργία του αναμνηστικού μαθητή της φετινής σχολικής χρονιάς. Παρακαλούμε να μην λείπουν οι μαθητές εκείνη την ημέρα  για να μην στερηθούν την ευκαιρία για φωτογραφία με τους συμμαθητές τους.

Επίσης παρακαλούμε πολύ όσοι γονείς δεν έχουν μεριμνήσει για την ετήσια συνδρομή, να το πράξουν  άμεσα. Το ποσό της συνδρομής προς το σύλλογο είναι 12€ ανά οικογένεια και αξιοποιείται για τους  μαθητές μας.  Μπορείτε τα χρήματα να τα δώσετε στην δασκάλα της τάξης.

Σας ευχαριστούμε.

 

                                                                              Με εκτίμηση

                Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του

21ουΔημ. Σχολείο Ηρακλείου

Κωνσταντίνος Φανουράκης

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου