Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022


 21ο ΔΗΜΟΤΟΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τηλ: 2810 232577

e-mail: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

 


Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές μας,

Σύμφωνα με την απόφαση της Αντιδημάρχου Παιδείας Στέλα Καλογεράκη-Αρχοντάκη, κανονικά θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και ως εκ τούτου της δυνατότητας εφαρμογής του πρωτόκολλου της πανδημίας. Εξαίρεση αποτελεί μόνο το Δημοτικό Καρκαδιώττισας, λόγω πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. 

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή 28/01 θα πρέπει οι μαθητές μας να κρατάνε τη σχολική κάρτα τους με το αρνητικό αποτέλεσμα του self test καθώς θα πρέπει να ενημερωθεί και το edupass το αργότερο μέχρι την αυριανή έναρξη των μαθημάτων.

Από το Σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου