Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021


21ο ΔΗΜΟΤΟΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Τηλ: 2810 232577

e-mail: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα παραδοθεί στους σημαιοφόρους και παραστάτες η σημαία (οι οποίοι ορίστηκαν μετά από κλήρωση στους αριστεύσαντες μαθητές της Στ΄ τάξης την σχολική χρονιά 2020-2021 και σύμφωνα με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018). Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου εντός των τμημάτων λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19.

Oι μαθητές/τριες θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο το πρωί και θα αποχωρήσουν όλοι στις 10:00. Δρομολόγια για τους μεταφερόμενους μαθητές/τριες θα γίνουν κανονικά. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει. Παρακαλούμε για την ασφαλή και έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών.

 

Από το Σχολείο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου