Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021


21o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HΡΑΚΛΕΙΟΥ

                    Τηλ. 2810232577

 

ΛΗΞΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ


Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι:

1.   Την Παρασκευή, 25/6/2021 και ώρα 8.15 θα προσέλθουν όλοι οι μαθητές στο Σχολείο ως συνήθως, χωρίς τσάντα. Αμέσως λόγω υψηλών θερμοκρασιών θα γίνει αποχαιρετιστήρια τελετή με την παρουσίαση ενός μικρού μουσικοκινητικού δρώμενου «Αντίο Δημοτικό… Γυμνάσιο σου ερχόμαστε» και η καθιερωμένη απονομή των Απολυτηρίων (αντιγράφων) στους μαθητές της Στ΄ τάξης. Ακολούθως θα δοθούν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας τα Ενδεικτικά και οι Έλεγχοι Προόδου Γ΄τριμήνου στους λοιπούς μαθητές (χωρίς παρουσία γονέων).

2.   Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα έρθουν κανονικά με το λεωφορείο. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 10.00. Παρακαλούμε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

3.   Τη τελετή απονομής Απολυτηρίων θα μπορούν να παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ γονείς μαθητών της Στ΄ τάξης (ένας γονέας από κάθε οικογένεια) από καθορισμένο χώρο και αφού επιδείξουν κατά την είσοδό τους αποτέλεσμα αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό (self test).

4.  Οι μαθητές Δ΄ τάξης θα παραλάβουν Ατομικό Δελτίο Υγείας το οποίο θα φέρουν συμπληρωμένο από τον οικογενειακό γιατρό τον Σεπτέμβριο.

5.  Οι μαθητές θα πρέπει να πάρουν από το Σχολείο κάθε προσωπικό τους είδος (ρουχισμό, γραφική ύλη κτλ.) πριν την αποχώρησή τους για διακοπές.

6.     Οι γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και δεν έχουν ακόμα προσκομίσει δικαιολογητικά εργασίας ή ανεργίας, μονογονεϊκής οικογένειας ή ευπαθών ομάδων, θα πρέπει να τα φέρουν γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε τα παιδιά τον Σεπτέμβριο.

7.     Παρακαλούμε, όσοι γονείς έχουν οποιαδήποτε οφειλή στο Κυλικείο του Σχολείου να την τακτοποιήσουν άμεσα.

8.    Το Σχολείο θα είναι ανοιχτό από 28 μέχρι και 30/6/2021 για διοικητικές και άλλες υποθέσεις ώρα 8.30-13.00.

 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Από το Σχολείο 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου