Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

email: mail@21dim-irakl.ira.sch.gr

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

Φέτος εγγράφονται στην Α΄ τάξη τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2015.

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-22 γίνονται από 1 - 20 Mαρτίου 2021 με τα εξής δικαιολογητικά:

1) Αίτηση εγγραφής που συμπληρώνεται από τον γονέα.

2) Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας για τους εμβολιασμούς.

3) Επίδειξη αποδεικτικού διεύθυνσης κατοικίας (έντυπο Ε1 φορολογικής δήλωσης (1η σελίδα) ή λογαριασμός ΔΕΗ ή τηλεφώνου). Οι γονείς των οποίων η κατοικία δεν βρίσκεται στα όρια ευθύνης του Σχολείου αλλά για διάφορους λόγους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σχολείο μας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με εμάς, τηλεφωνικά, για συνεννόηση.

4) Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο)

5) Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Δ.Υ – KEΣΥ ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία.

Επισυνάπτεται παρακάτω η αίτηση που θα συμπληρώνεται πλήρως και ευκρινώς, θα υπογράφουν και οι δύο γονείς (εκτός αν πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια) και θα επισυνάπτεται μαζί με τη Βεβαίωση Νηπιαγωγείου και το αποδεικτικό κατοικίας. Στο θέμα θα γράφεται «ΕΓΓΡΑΦΗ Α΄ ΤΑΞΗΣ». Η επίδειξη βιβλιαρίου Υγείας και τυχόν υποβολή γνωματεύσεων θα γίνει μετά το άνοιγμα των Σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το παραπάνω email.

Για να μεταβείτε στην αίτηση εγγραφής παρακαλώ πατήστε εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου