Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) ΚΡΗΤΗΣ

Δ/νση: Ρολέν 4, Τ.Κ. 71305 – Ηράκλειο

Πληροφορίες: Γεώργιος Πανσεληνάς

Τηλ. : 2810 246860 – 342206

Fax: 2810222076

Ε-mail: Γραμματείας.: pekeskritis@sch.gr

Οργανωτική Συντονίστρια ΠΕ.Κ.Ε.Σ.Κρήτης

 

Γνωρίζω και αξιοποιώ την πλατφόρμα Webex Meetings στο μάθημα για Εκπαιδευτικούς, Γονείς, Μαθητές και Μαθήτριες

 

Στο πλαίσιο του κύκλου επιμορφώσεων του ΠΕΚΕΣ Κρήτης, την ερχόμενη Τετάρτη 25/11 και κάθε Τετάρτη έως και την Τετάρτη 16/12 και ώρα 18:00- 20:00 το εξ αποστάσεως εργαστήριο «Γνωρίζω και αξιοποιώ την πλατφόρμα Webex Meetings», πέραν των εκπαιδευτικών, είναι ανοικτό πλέον και για γονείς, μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι/-ες θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την φόρμα https://forms.gle/vYXwzh4oyxKC1Yrx6 έως και την προηγούμενη Τρίτη κάθε Τετάρτης. Την Τετάρτη το πρωί θα στέλνεται το link της συνάντησης μέσω email στους γονείς και στους μαθητές που εγγράφηκαν (οι εκπαιδευτικοί ήδη το ξέρουν μέσω της σχετικής ανακοίνωσης του ΠΕΚΕΣ και δεν χρειάζεται να εγγραφούν. Η εγγραφή γίνεται για την ομαλή διεξαγωγή του εργαστηρίου).

Δραστηριότητες στο Εργαστήριο:

Α. Θα συζητηθούν οι λύσεις στα συνήθη τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται κατά το μάθημα, από την πλευρά του εκπαιδευτικού αλλά και από την πλευρά του μαθητή

Β. Θα γίνει επίδειξη των δυνατοτήτων που διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/-τριες όταν συνδέονται στο Webex meeting, είτε από υπολογιστή είτε από ταμπλέτα είτε από κινητό.

Γ. Θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν όλες οι απορίες των συμμετεχόντων σχετικά με τη χρήση του Webex

Δεν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Καλή δύναμη!

 

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου

Πληροφορικής

Γεώργιος Πανσεληνάς


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου