Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020



ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ & ΓΟΝΕΩΝ

(Ε1 & Α Τάξης)

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας προσκαλούμε στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο χώρο του σχολείου για να συζητήσουμε τον τρόπο που θα δουλέψουμε, να λύσουμε απορίες, να μιλήσουμε για την πρόοδο των παιδιών και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα!

Σας παρακαλούμε να προσέλθει ένας γονιός από κάθε οικογένεια. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο του σχολείου. Να ανταμώνουμε πάντα με υγεία!

 

Με εκτίμηση,

Οι δασκάλες των τμημάτων Ε1: Μαρία Μπούμπουρα

& Α Τάξης: Μαρίνα Μαστοράκη

 

  • Σημειώνουμε ότι η συνάντηση για τους γονείς των μαθητών Ε1 θα γίνει στην αίθουσα (9) και αντίστοιχα των γονέων των μαθητών της Α Τάξης στην αίθουσα (8).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου