Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020



ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ WRO!!!

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και φίλοι του 21ου , σας παρουσιάζουμε  τις συμμετοχές των μαθητών του Σχολείου μας στον διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα WRΟ!  Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι και οι δύο ομάδες του Σχολείου μας κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό από την επιτροπή αξιολόγησης!

Ομάδα Jacksons Robot”- Χορεύοντας την άνοιξη: Γιώργος Δασκαλάκης, Γιώργος Μαρκατάτος & Στέφανος Γιακουμάκης
Δημιουργοί: Αχιλλέας Καραπατάκης & Γεωργία Τσουδή
Κουστούμια: Γιώργος Δασκαλάκης
Πρόγραμμα: Γιώργος Μαρκατάτος
Σκηνοθεσία: Στέφανος Γιακουμάκης

Για να δείτε τη συμμετοχή των παιδιών:



Ομάδα Robotic Puppets: Μιχάλης Αρετίνης, Μαριλένα Παγωμένου & Μαριγιάννα Τζωράκη
Δημιουργοί: Αχιλλέας Καραπατάκης & Γεωργία Τσουδή
Κουστούμια: Μαριλένα Παγωμένου & Μαριγιάννα Τζωράκη
Πρόγραμμα: Μιχάλης Αρετίνης
Βίντεο – Σκηνοθεσία: Μαριλένα Παγωμένου

Για να δείτε τη συμμετοχή των παιδιών:



Επισημάνουμε ότι ο διαγωνισμός είναι διαδικτυακός και ο νικητής θα αναδειχθεί από το κοινό με βάση τα likes στα βίντεο τους στο YouTube οπότε στηρίξτε τους μαθητές μας!

  • Ο WRO HELLAS αποτελεί τον επίσημο φορέα διοργάνωσης της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO για την Ελλάδα, μέσα από την οποία αναδεικνύονται κάθε χρόνο οι ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα μας στον Παγκόσμιο τελικό της World Robotic Olympiad.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου