Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020


21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο θα επαναλειτουργήσει από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 26η Ιουνίου. Στο Σχολείο θα προσέρχεται καθημερινά το 50% των μαθητών. Δημιουργήθηκαν δύο (2) ομάδες για κάθε Τμήμα, σύμφωνα με τον αριθμό των μαθητών, την χωρητικότητα των αιθουσών και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Η πρώτη ομάδα (ΟΜΑΔΑ Α) κάθε Τμήματος θα έρχεται στο Σχολείο για τις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες ως εξής:

1η εβδομάδα:  Δευτέρα 1/6, Τετάρτη 3/6, Παρασκευή 5/6
2η εβδομάδα: Τρίτη 9/6, Πέμπτη 11/6
3η εβδομάδα: Δευτέρα 15/6, Τετάρτη 17/6, Παρασκευή 19/6
4η εβδομάδα: Τρίτη 23/6, Πέμπτη 25/6


Η δεύτερη ομάδα (ΟΜΑΔΑ Β) κάθε Τμήματος θα έρχεται στο Σχολείο για τις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες ως εξής:

1η εβδομάδα: Τρίτη 2/6, Πέμπτη 4/6
2η εβδομάδα: Δευτέρα 8/6 (δεν ερχόμαστε λόγω αργίας Αγ. Πνεύματος), Τετάρτη 10/6, Παρασκευή 12/6
3η εβδομάδα: Τρίτη 16/6, Πέμπτη 18/6 
4η εβδομάδα: Δευτέρα 22/6, Τετάρτη 24/6, Παρασκευή 26/6


  • Οι γονείς θα ενημερωθούν για την ομάδα προσέλευσης στην οποία ανήκει το παιδί τους από τους Εκπαιδευτικούς των Τμημάτων με email. 
  • Στο Σχολείο θα γίνεται μόνο το πρωινό ωράριο. Ώρα υποδοχής των μαθητών 8.00-8.10. Ώρα αποχώρησης 13.15. Οι είσοδοι του Σχολείου θα ανοίγουν στις 8.00 ακριβώς. Κανένας μαθητής δεν θα εισέρχεται στην αυλή πριν απ’ αυτήν την ώρα και για κανέναν λόγο. 
  • Το Ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους (26/6). 
  • Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα έρχονται κανονικά στο Σχολείο, ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν, με τα γνωστά μέσα και τον γνωστό τρόπο. Σε περίπτωση διαφοροποίησης θα υπάρχει ενημέρωση. 
  • Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει όλοι οι γονείς να συμπληρώσουν την φόρμα για την πρόθεσή τους να στείλουν το παιδί τους στο Σχολείο για να έχουμε πλήρη εικόνα του αριθμού που θα δεχτούμε για την καλύτερη οργάνωσή μας. 
  • Το Κυλικείο του Σχολείου δεν θα λειτουργεί μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους (26/6). 
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για επόμενες ανακοινώσεις και να ενημερώνεστε τακτικά από το blog του Σχολείου και το email σας. 


Από το Σχολείο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου