Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020




Η ομάδα Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΔΕΑΥ) του 21ου Δημοτικού Σχολείου, που στελεχώνεται από Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, προκειμένου να συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες τους στις τωρινές συνθήκες που βιώνουμε παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχο-κοινωνική υποστήριξη, δημιούργησε αυτό το mail επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα σας.
Το αίτημα/μήνυμα μπορεί να υποβάλλεται από τον μαθητή/μαθήτρια ή τον γονέα/κηδεμόνα του. Παρακαλούμε να αναφέρετε στο μήνυμά σας ονοματεπώνυμο γονέα, τηλέφωνο επικοινωνίας,ονοματεπώνυμο μαθητή, τάξη φοίτησης και το λόγο που ζητάτε υποστήρηξη. Στη συνέχεια η ομάδα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Τα αιτήματα θα ικανοποιούνται με σειρά προτεραιότητας.

Ευχόμαστε να σας βρίσκουμε ψύχραιμους και υγιείς. Το email της ΕΔΕΑΥ όπου μπορούν να επικοινωνούν οι γονείς: 21edeay@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου