Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ


Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία εγγραφής μαθητών και εκπαιδευτικών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρατείνεται μέχρι 6 Απριλίου 2020. Παρακαλούμε όσοι γονείς μαθητών δεν έχουν εγγράψει ακόμα τα παιδιά τους να σπεύσουν για εγγραφή το συντομότερο, ώστε να διευκολυνθούν Εκπαιδευτικοί και Μαθητές στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επίσης παρακαλούμε τους γονείς να παρακολουθούν την επικοινωνία εκπαιδευτικών (Δασκάλων και Εκπ/κών Ειδικοτήτων - μαθητών, ώστε οι μαθητές να ανταποκρίνονται και να μην αδρανούν καθώς επίσης και τους μαθητές (κυρίως των μεγάλων τάξεων, Ε΄και Στ΄) επίσης να ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις των Δασκάλων τους και των Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων και στις εργασίες που τους ανατίθενται και να μην αδιαφορούν, διότι επιβαρύνουν το κοινωνικό και το γνωστικό τους επίπεδο.


Από το ΣχολείοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου