Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Σχολείο μας, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα «Τριών Ιεραρχών». Η τυχερή φέτος ήταν η Βαλεντίνα Γεωργανάκη, μαθήτρια της Στ Τάξης της οποίας έτυχε το φλουρί και έλαβε ως δωράκι ότι πιο πολύτιμο, ένα βιβλίο. Της ευχόμαστε πάντα να είναι τυχερή στη ζωή της και σε όλους τους μαθητές μας ευχές το 2020 να είναι ένα έτος υγείας, ευημερίας και επιτυχίας σε σας και σε όσους αγαπάτε.  

Η βασιλόπιτα ήταν ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων τα οποία μέλη της μοίρασαν μετά παιχνίδια στο Σχολείο μας για όλα τα παιδιά. Τους ευχαριστούμε θερμά για την ενεργή παρουσία τους δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου