Το 21o Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, πάντα ανοιχτό και εγκάρδιο προς όλους, σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό του τόπο. Χτισμένο σε περίοπτη θέση, με πανοραμική θέα, σε ιστορικό τόπο και σε περιοχή με έντονη την ιστορική μνήμη, επιθυμεί να το γνωρίσετε, να μάθετε την ιστορία του, τη διαδρομή του μέσα στο χρόνο, να περιηγηθείτε στους χώρους του. Ακόμα να πληροφορηθείτε για τη λειτουργία του, τις προσπάθειες για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου και του έργου του στην περιοχή, για τις δραστηριότητες και το έργο των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών του, να ακούσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020





ΠΑΖΑΡΙ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  2019

Το απόγευμα της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου, 2019 ξεκίνησαν επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες  του Σχολείου μας για το κλείσιμο του χρόνου.  Με μεγάλη συγκίνηση και αγωνία οι μαθητές μας αλλά και πολλοί γονείς κατέφθασαν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης για το καθιερωμένο μας Χριστουγεννιάτικο παζάρι αλλά και για την εκδήλωση που ακολούθησε στην αίθουσα της Εκκλησίας.

Με το Χριστουγεννιάτικο μας παζάρι οι μαθητές μας έμειναν ευχάριστα έκπληκτοι καθώς βρέθηκαν μπροστά σε πρωτότυπες δημιουργίες τις οποίες επιμελήθηκαν με μεγάλη φαντασία φέτος οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας αλλά η συμμετοχή των μαθητών και των γονέων ήταν επίσης πολύ μεγάλη και έτσι το παζάρι μας συνέχισε και την Παρασκευή. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό είτε με κάποια δημιουργία είτε με την αγορά κάποιου στολίσματος!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου